ISO 9001:2015 certificering

Vores mål er, at vores patienter altid får en positiv oplevelse, når de besøger os. Derfor er det afgørende, at vi hele tiden udvikler og forbedrer os i alt – lige fra kvaliteten i behandlingen til servicen på klinikken. Af samme grund påbegyndte klinikken arbejdet med en ISO 9001 certificering, som vi opnåede i 2010.

Kvalitetssikringssystem

ISO 9001 er en internationalt anerkendt certificering, som kræver løbende sikring og dokumentation af kvaliteten i behandlingen, hygiejnen og servicen på klinikken. Det betyder, at der er faste procedurer for alle arbejdsprocesser, hvilket sikrer vores patienter en høj kvalitet.

Vi ønsker at være på forkant med udviklingen og dokumentere, at vores klinik lever op til de højeste internationale kvalitetskrav. Et anerkendt kvalitetssikringssystemet skaber unikke fordele for både patienter, klinikken og medarbejderne.  

Den årlige audit bliver gennemført af DNV GL Business Assurance Denmark. I den forbindelse fastlægger vi forbedringstiltag, så klinikkens procedurer forbliver i konstant udvikling.

Certificeringen er en integreret del af efteruddannelsesaktiviteterne og inddrager samtlige medarbejdere i arbejdet.

Se certifikat

Vores tandbehandlinger

Vi udfører alle former for tandbehandling på klinikken og bruger kun moderne udstyr.

Behandlinger

Book din tid

Er det tid til et besøg hos tandlægen, så ring og bestil en tid hos os

Bestil tid