Tandlægeskræk er et af vores specialer

Vi har stor erfaring med tandlægeskræk, og gode erfaringer med at tage hånd om den. Derfor er det vigtigt, du fortæller os, hvad du finder ubehageligt og hvad der er årsag til netop din tandlægeskræk.

Tandlægeskræk er mange ting

Nogle er nervøse for tandrensning, andre er bange for at blive boret. For nogen er det lyden af boret, der er værst, for andre er det dét at ligge i stolen, der er problemet. Det kan også bare være tanken om apparaterne fra gamle dage. 

Der er stor forskel på, hvad tandlægeskrækken går på. Derfor tager vi individuelle hensyn. Nogle gange hjælper en grundig forklaring og løbende informationer. Andre gange er det andet, der skal til.

Hvis du kan samle mod til at aftale en tid, lover vi til gengæld, at vi udelukkende skal snakke og kigge. Vi borer ikke og laver ikke anden behandling under dit første besøg - hvis det er det du ønsker.

 

Hvad kan vi gøre?

Vi tager meget gerne en snak om problemet, og taler med dig undervejs i behandlingen. Vi forklarer, hvad vi gerne vil foretage os, samt hvorfor og hvordan. Vi kan aftale, hvad der skal gøres fra gang til gang, og nøjes med at lave det, der er aftalt. Vi kan gå langsomt frem og tage de bløde ting først. Du  kan tage din musik i øret, mens vi rumsterer i munden. Og vi kan lade være med at lægge stolen helt ned, hvis det giver klaustrofobi. 

Lige meget, hvad problemet er, tager vi hånd om det – vi er heller ikke bange for at holde i hånd, hvis det er det, der skal til.

 

Hvad kan du selv gøre?

Sig til, hvis du er bange for at gå til tandlæge, og fortæl os, hvad det særligt er, det går på. Spørg om hvad som helst. Bed om pauser, hvis der er brug for det. Og tag eventuelt din egen ipod med, så du kan høre din yndlings musik

Andre behandlinger

Vores værdigrundlag

Omsorgen for dig og dine tænder har vores højeste prioritet.

Værdigrundlaget

Hvad mener patienterne?

Vi laver jævnligt tilfredshedundersøgelser blandt vores patienter.

Det siger patienterne